Més d’un centenar de professionals dels Serveis d’Urgències debaten sobre l’atenció al malalt cardíac

Més d’un centenar de professionals de Serveis d’Urgències procedents de diferents hospitals de la regió Sanitària de Girona s’han reunit aquesta tarda a l’Hospital Dr. Josep Trueta de Girona, en el marc d’una jornada científica que ha abordat el tractament integral del malalt cardíac a Urgències. Els participants, metges, infermers i auxiliars de clínica de diversos centres hospitalaris i Centres d’Atenció Primària (CAP), han fet una actualització i posada en comú dels tractaments integrats de la insuficiència cardíaca i una revisió dels dispositius que es posen en marxa des de que el pacient arriba al CAP amb una afectació al cor i fins a la seva arribada, seguiment i tractament al propi Servei d’Urgències de l’hospital.
També s’han fet dues ponències sobre els nous tractaments de la Síndrome Coronària Aguda i l’atenció d’infermeria del malalt cardiològic.
Cada any es fa una jornada de posada en comú dels diferents serveis d’urgències de Girona, i aquesta ha esta organitzada pel coordinador del Servei d’Urgències del Trueta, encapçalada pel seu coordinador, Dr. Pere Rimbau i el supervisor d’infermeria, Carles Cordon.

HOSPITAL
Dijous, 28 Novembre 2013