Hospitals de Dia

Estan ubicats a la primera planta sector A. L'Hospital de Dia ocupa una superfície de 810 metres quadrats que aglutina els serveis de l’hospital de dia de la Unitat de Diabetis, Endocrinologia i Nutrició, l’hospital de dia mèdic-Un pacient visitant-se a l'hospital de diaquirúrgic, la Unitat del dolor i els programes de crònics d’insuficiència cardíaca i d’insuficiència respiratòria. En aquesta àrea també hi ha 11 consultes de suport. Cal destacar la Unitat del Dolor, on s'hi tracten pacients afectats per dolor crònic.

És una unitat on s’administren tractaments que no requereixen ingrés, i també on s'atenen aquells pacients a qui es realitza proves de diagnòstic a través radiologia.

Els tractaments a l'hospital de dia s'administren habitualment a pacients que provenen de les Consultes Externes de les especialitats de neurologia, digestiu, urologia, pneumologia i medicina interna, al·lèrgia, dermatologia, nefrologia i reumatologia. 

A l'àrea d'endocrinologia s’hi realitzen controls i tractaments que no precisen ingrés d’aquells pacients que tenen una patologia del sistema endocrí. Cada dia s’hi fan tractaments d’endocrí, obesitat, diabetis, problemes hormonals... i a més s’hi atenen les urgències d’aquesta especialitat, com aquelles persones que inicien la malaltia, les descompensacions dels pacients diabètics, etc.
 

 

Hospital