Les consultes externes

Entrada de l'edifici de Consultes Externes de l'Hospital TruetaLes Consultes Externes de l’Hospital Universitari de Girona Doctor Josep Trueta atenen una mitjana de 1.500 visites per dia en 85 consultoris diferents, que es realitzen en dos edificis: l'edifici de Consultes Externes situat al mateix entorn hospiatari -darrera les urgències- i el Centre d'Especialitats Güell (c. Joan Pons n. 6).

La majoria d’especialitats fan assistència cada dia en torn de matí i/o de tarda. A més d’atendre els usuaris que acudeixen a les visites. Consulteu la planificació de les consultes, per conèixer els especialistes, els horaris i la ubicació de la consulta.

Els caps de servei de l’hospital Universitari de Girona Doctor Josep Trueta revisen totes les sol·licituds de visita que reben i decideixen si aquestes corresponen a l’hospital; determinen quin metge les ha d’atendre, segons la patologia que s'indica; i quin és el grau d’urgència de la petició. En funció d’aquests paràmetres estableixen el calendari de visites.
 

Preguntes més freqüents

 

Hospital