Un dels respiradors cedits per les clíniques veterinàries

El Trueta i el Santa Caterina atenen 85 pacients a les seves unitats de crítics

Divendres, 3 Abril 2020

L'Hospital Trueta és el centre de referència de la Regió pel que fa a pacients crítics amb COVID19, que també s’ingressen a la UCI al Santa Caterina i la de la Clínica Girona. A més, tots els comarcals han habilitat llits per a atendre pacients crítics. La gran majoria d'aquests pacients requereixen respiradors (aparells de ventilació mecànica invasiva).

Una pacient durant una videotrucada

Es posa en marxa un sistema per tal que els pacients amb COVID19 del Trueta i del Santa Caterina puguin fer videotrucades amb els seus familiars gràcies a la donació de tauletes

Dijous, 2 Abril 2020

Amb aquesta iniciativa es vol pal·liar la situació d’aïllament que viuen els pacients

Diversos empresaris i particulars de la demarcació s’han implicat en el  projecte

Des d’aquesta setmana els pacients que estan ingressats a l’Hospital Universitari de Girona Dr. Josep Trueta i a l’Hospital Santa Caterina en situació d’aïllament per culpa del Coronavirus SARS-CoV-2, poden estar connectats amb les seves famílies i amistats gràcies a unes tauletes que empreses gironines han donat de manera gratuïta al centre.

Els centres de la Regió Sanitària Girona comencen a ingressar pacients lleus en hotels, sota el seguiment assistencial de professionals de l’atenció primària

Dissabte, 28 Març 2020

També s’estan habilitant allotjaments per als pofessionals sanitaris

En el marc del projecte Hotels Salut, aquesta setmana que ve es començaran a acollir els primers pacients lleus amb la COVID-19 en establiments hotelers de la demarcació de Girona. Al llarg d’aquesta setmana que ve es preveu que es comencin a derivar els primers pacients dels hospitals de l’àrea metropolitana de Girona i dels centres d’atenció primària a l’Hotel Ibis, així com els pacients del Serveis Integrats de Salut del Baix Empordà a l’Hotel Trias de Palamós.

La planta de pediatria del Santa Caterina

L’Hospital Santa Caterina de Salt concentrarà a partir de demà a les 8h tota l’atenció pediàtrica

Divendres, 27 Març 2020

L’Hospital Josep Trueta reconvertirà l’àrea d’urgències pediàtriques en una UCI per a pacients amb COVID19 i reserva la planta d’hospitalització per a possibles necessitats assistencials

Marca oficial coronavirus

Nous tancaments de centres de salut pel coronavirus

Dimecres, 25 Març 2020

Aquesta setmana la Direcció d'Atenció Primària de l'ICS a Girona i de l'IAS, ha procedir a fer el tancament de més centres de salut, per comcentrar els recursos humans, així com els materials de protecció individual als centres més grans.

Els últims centres que s'han tancat són: 

Una infermera adaptant l'Hospital de Dia Polivalent per acollir llits crítics

La Regió Sanitària Girona amplia la capacitat de llits per atendre els pacients amb Covid19 en situació crítica

Dilluns, 23 Març 2020

L’Hospital Trueta ha destinat a atendre pacients de la pandèmia la majoria de llits de pacients crítics de què disposa i ha adaptat nous espais per ampliar la seva capacitat d’atenció d’aquest tipus de pacient

Tots els hospitals comarcals han fet adaptacions internes per poder adequar llits per poder atendre els pacients que revesteixin més gravetat

Comunicat de les donacions de material de protecció individual a l'Hospital Josep Trueta

Donacions de material de protecció individual a l'Hospital Josep Trueta

Dissabte, 21 Març 2020

 

Els professionals de l'Hospital universitari de Girona Dr. Josep Trueta i de l'Hospital Santa Caterina volen agrair les donacions que estem rebent aquest dies per protegir-nos del COVID 19.

El material que és més necessari és el següent:

Moltes gràcies a tots per ser tant solidaris!

Dimarts, 17 Març 2020

Es en situacions d'excepcionalitat  com la que estem vivint amb el SARS-CoV-2 que ens n'adonem de la solidaritat de les persones. Des de la Gerència Territorial ICS Girona volem donar les gràcies al munt de persones, empreses i particulars que estan portant material de protecció individual i d'higiene als nostres centres de salut. També ens alegren altres ofertes d'empreses i particulars que ofereixen els seus serveis de manera gratuïta.

 

A TOTS PLEGATS MOLTES GRÀCIES

 

CARTELL PORTES OBERTES DIGITALS

Portes obertes digitals per als futurs residents > Si vols rebre informació, contacta amb nosaltres!

Dilluns, 16 Març 2020

Seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries per fer front a l'expansió de la SARS CoV-2, hem anul·lat la Jornada de Portes Obertes per als futurs residents en format presencial i ens posem a la vostra disposició per resoldre tots els dubtes que tingueu en format digital, ja sigui via correu electrònic, videoconferència o per telèfon mòbil.  Per tot, tots els futurs residents, tant d'infermeria com de medicina, que estiguin interessats en especialitzar-se a l'Hospital universitari de Girona Dr.

marca coronavitus oficial

Mesures als centres de l'ICS Girona per al control de la infecció pel SARS-CoV-2

Divendres, 13 Març 2020

Seguint les indicacions de les autoritats sanitàries per al control de la infecció pel SARS-CoV-2 entre el personal sanitari, grups de risc i població en general, als centres de l’ICS Girona s’han pres aquestes mesures:

A tots els centres:

  • Evitar la circulació de pacients i familiars dins del centre per problemes de salut demorables.

  • Restringir a una persona el nombre d’acompanyants o visites als pacients ingressats.

Pàgines