El Dr. Antoni Juan Pastor, nomenat nou director de l’Hospital Universitari de Girona Doctor Josep Trueta

el Dr. Antoni Juan Pastor, nou director de l'Hospital Trueta

El Dr. Antoni Juan Pastor va ser nomenat ahir nou director de l’Hospital Universitari de Girona Dr. Josep Trueta per part del Consell d’Administració de l’Institut Català de la Salut. El Dr. Juan, de 46 anys i natural de Palma de Mallorca, és doctor en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona i especialista en Medicina Interna per l’Hospital Universitari de Bellvitge. Va cursar estudis a ESADE (Direcció de Serveis Integrats de Salut) entre els anys 2006-07. El mes de juny de 2011 va incorporar-se a l’Hospital Dr. Josep Trueta on fins a dia d’avui ha estat el director clínic d’Urgències, Medicina Interna i Malalties infeccioses.

Al llarg de la seva trajectòria professional el Dr. Juan ha exercit com a metge assistencial en diversos centres hospitalaris: Institut Universitari Dexeus, Hospital Comarcal de la Selva, Hospital Comarcal de Sant Boi i l’Hospital Universitari de Bellvitge. En els darrers anys, abans d’incorporar-se al nostre centre, ha assumit càrrecs amb responsabilitats directives: Coordinador del Servei d’Urgències de l’Hospital Universitari de Bellvitge i Sots-director mèdic del Hospital Comarcal de Sant Boi (en l’actualitat, Hospital General del Parc Sanitari Sant Joan de Deu).

Pel que fa referència a l’activitat de recerca i docència, ha sigut investigador principal i promotor en diversos estudis multicèntrics en l’àmbit de la medicina d’Urgències, és autor de publicacions a revistes nacionals i internacionals i coordina el grup de treball de Unitats de Curta Estada de la Sociedad Española de Urgencias (SEMES). També ha sigut tutor de residents a l’Hospital Universitari de Bellvitge, director de cursos i jornades de formació, i és el coordinador i editor de la obra col•lectiva “Manual de Consulta Rápida, Urgencias”, que en aquesta última edició, la quarta en 6 anys, ha comptat amb la revisió i actualització per part de més de cent professionals del nostre hospital.

HOSPITAL
Dimarts, 7 Maig 2013