Professionals del Trueta, premiats durant l'acte de cloenda de l'Agrupació de Ciències Mèdiques i de la Salut a Girona

Els premiats per l'Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut a Girona

L'Agrupació de Ciències Mèdiques i de la Salut a Girona ha atorgat el Guardó Sòcia d'Honor a la Dra. Montserrat Motjé Casas, fins fa poc professional del Laboratori Clínic Territorial Girona. El lliurament es va fer durant la celebració de la XXXIX Jornada de Cloenda, divendres passat a l'Auditori Palau de Congressos de Girona.

En el mateix acte també es van donar diversos premis, alguns dels quals a professionals de la nostra institució. En aquest sentit, cal destacar el Premi a la Millor Comunicació Mèdica, que atorga el Col·legi Oficial de Metges de Girona i que va ser per Dra. Laia Tarré, R3 de Medicina Intensiva pel treball "Craniectomia descompressiva en hipertensió intracranial refractària al tractament mèdic"; i el Premi al Millor Treball Publicat, que va rebre la Dra. Yolanda Silva, adjunta al Servei de Neurologia, per l'estudi "Sex and Gender Differences in Acute Stroke Care: Metrics, Access to Treatment and Outcome. A Territorial Analysis of thr Stroke Code System of Catalonia", que va ser atorgat per Fundació Mutual Mèdica.

Des d'aquestes línies volem felicitar a tots els guardonats!!

La presidenta de l'Acadèmia, Carme López, entregant el guardó a la Dra. Montse Motjé   El president del COMG, Josep Vilaplana, entregant el guardó a la Dra. Laia Tarré   El representant de Mutual Médica entregant el guardó a la Dra. Yolanda Silva

Llistat de premis atorgats

HOSPITAL
Dilluns, 27 Maig 2024

Tags: