Carles Quiñones Ribas assumeix el càrrec de cap de Servei de Farmàcia a l'Hospital Dr. Josep Trueta de Girona i l'Hospital Santa Caterina de Salt

Carles Quiñones Ribas

Des de l'1 de març, Carles Quiñones Ribas ha estat nomenat com a nou cap de servei de Farmàcia de l’Hospital Dr. Josep Trueta de Girona i de l'Institut d'Assistència Sanitària.

Llicenciat en Farmàcia i especialitzat en Farmàcia Hospitalària, Carles Quiñones ha aconseguit mèrits acadèmics addicionals, incloent-hi un Màster en Economia de la Salut i el Medicament de la Barcelona School of Management de la Universitat Pompeu Fabra, així com un Màster en Direcció d’Institucions Sanitàries de la Càtedra de Gestió, Direcció i Administració Sanitària de la Universitat Autònoma de Barcelona.

La seva trajectòria professional inclou la residència realitzada a l’Hospital Germans Trias i Pujol entre el 2003 i el 2007, seguida del càrrec de Cap de Servei de Farmàcia a la Fundació Salut Empordà fins al 2019. Més recentment, va exercir com a Director Clínic Territorial de Farmàcia a la Gerència Metropolitana Nord de Barcelona de l’Institut Català de Salut fins al febrer del 2024.

 

HOSPITAL
Dimecres, 6 Març 2024