El Trueta acull una exposició fotogràfica CurArt de Tino Soriano, un recull de 40 anys de sanitat en imatges

Imatge de l'exposició CurArt del fotògraf Tino Soriano

Es tracta d’una mostra de fotografies que Soriano ha realitzat com a un homenatge als professionals del món de la medicina i la sanitat.

L’Hospital Universitari de Girona Dr. Josep Trueta acollirà fins el 3 de desembre l’exposició CurArt, un reportatge fotogràfic realitzat durant les últimes quatre dècades per part del fotògraf Tino Soriano, i que és un homenatge als professionals del món de la medicina i la sanitat. L’exposicó s’ha pogut fer gràcies a la col·laboració de la Fundació Lluís Coromina, que ha participat en la coproducció de la mostra, i de Bonart Cultural.

Us convidem a la inauguració de l’exposició, que tindrà lloc demà dimarts 4 d’octubre a les 11 h, al vestíbul de l’Hospital Trueta i que comptarà amb la participació de Gloria Padura, directora de l’Hospital Universitari de Girona Dr. Josep Trueta; Tino Soriano, fotògraf; Ricard Planas, en representació de la Fundació Lluís Coromina i Bonart Cultural i Enric Llahí, director de DKV Assegurances Girona. També participarà el compositor Paco Viciana, que acompanyarà la inauguració amb algunes interpretacions musicals.

Inaguració de l’exposició CurArt

Dia:

4 d’octubre

Hora:

11h

Lloc:

Vestíbul Hospital Trueta de Girona.

Avinguda de França s/n

 

HOSPITAL
Dilluns, 3 Octubre 2022