Vols participar a un estudi de Fase III sobre una nova vacuna contra la COVID-19?

Una infermera i un dels voluntaris de la Fase IIb

El promotor HIPRA està buscant persones voluntàries que hagin rebut una o dues dosis d’alguna de les següents vacunes autoritzades: Comirnaty (Pfizer), Spikevax (Moderna), Vaxevria (AstraZeneca), Janssen (Janssen) o combinades, contra la COVID-19 com a mínim fa 3 mesos, per a estudiar una nova vacuna en investigació que s’està desenvolupant contra la COVID-19. Si fa un mes o més que has passat la COVID-19, pots participar igualment a l’estudi.

Les persones voluntàries rebran una dosis de reforç de la nova vacuna en investigació i se’ls hi farà un seguiment per conèixer la seguretat i la seva resposta (immunitat).

Des de l'Hospital Univesitari de Girona Dr. Josep Trueta ja disposem de suficients voluntaris. Si t'interessa participar et suggerim que et posis en contacte amb l'hospital participant més proper, l'Hospital de Mollet. Pots posar-te en contacte amb ells a través de vacunescovid@fsm.cat o bé a través d'aquest enllaç, on trobaràs un formulari d'incripció per participar a l'assaig clínic.

 

HOSPITAL
Dimecres, 29 Desembre 2021

Tags: