VI Jornada de Pneumologia > 6 de novembre de 2020 > edició online

Imatge Jornada Penumologia

El Servei de Pneumologia de l'Hospital Universitari de Girona Dr. Josep Trueta i de l'Hospital Santa Caterina de Salt organitzen la VI Jornada de Pneumologia, que aquesta vegada i degut a la situació actual es farà online, i es podrà seguir en directe per internet. Es farà el 6 de novembre i tractarà sobre els processos pneumològics i millora de la continuïtat assistencial a la Regió Sanitària de Girona, en el context de la pandèmia de la Covid-19.

Presentació:

Aquesta sisena Jornada, que organitza el Servei de Pneumologia de l’Hospital Universitari de Girona Doctor Josep Trueta i Hospital Santa Caterina de Salt, està dedicada a la pandèmia del Coronaviurs Disease 2019 (COVID-19). Està orientada a explicar a l’assistent no tan sols l’experiència viscuda, sinó també els coneixements adquirits respecte a aquesta malaltia.

Els ponents seran els professionals que van viure a primera línia tots aquells moments, combinant la seva experiència amb l’actualització científica dels coneixements. Donat que la Jornada, com en altres ocasions, està pensada per millorar l’assistència a l’àrea de la Regió Sanitària de Girona, són també objectius específics millorar la continuïtat assistencial entre diferents àmbits (atenció primària/ hospitals comarcals/hospital de referència) i consensuant vies de comunicació i protocols d’actuació. Per això l’altre objectiu d’aquesta Jornada és comentar i consensuar com ens podem preparar, per si ens tornem a trobar en una situació similar.
Una menció específica mereix aquest aspecte: en aquesta pandèmia el major número de víctimes es va produir en geriàtrics i residències de gent gran. És per això, que volem també incloure un apartat en referència a aquest aspecte i valorar com podem actuar millor en aquest àmbit.
Els organitzadors pretenem que la Jornada aporti als assistents formació continuada de qualitat degudament acreditada, però també experiència pràctica i possibilitat de lluitar millor si es produís de nou una crisi pandèmica.
Estem convençuts que la Jornada satisfarà les expectatives dels professionals que hi assistiran.

Ramon Orriols
Director de la Jornada

Inscripcions:

Exhaurit el termini.

Programa:

Descarregueu-vos el programa.

HOSPITAL
Dimecres, 21 Octubre 2020

Tags: