Valvi Supermercats inicia una campanya d’arrodoniment solidari a favor de l’Hospital Trueta

Els supermercats adherits al Club Valvi de la província de Girona recapten fons per completar l’equipament de la nova Unitat Covid-19 de la planta 9B

A partir d’aquest dijous, 22 d’octubre de 2020, i fins al 31 de gener de 2021, Valvi Supermercats durà a terme una campanya d’arrodoniment solidari a favor de l’Hospital Universitari de Girona Doctor Josep Trueta.

D’aquesta manera, els clients i clientes dels supermercats adherits al Club Valvi de la província de Girona, que paguin amb targeta de crèdit o dèbit, tindran l’oportunitat d’arrodonir l’import final de la compra i donar els cèntims restants al Trueta.

Els diners recaptats durant aquests mesos es destinaran íntegrament a completar l’equipament de la nova Unitat COVID-19 de la planta 9B, creada principalment per atendre aquells pacients amb problemes respiratoris severs i altres patologies greus i molt greus provocades pel coronavirus.

Aquesta nova Unitat de cures intensives i semiintensives té una capacitat de 28 llits i la tecnologia necessària per atendre els pacients més greus en les millors condicions: respiradors, monitors, desfibril·ladors, videolaringoscops per a intubació, ecògrafs, etc. Tot i això, la unitat encara necessita més material per estar completament equipada, especialment amb l’objectiu de millorar el benestar i el confort dels pacients afectats per la malaltia i els seus familiars.

Valvi Supermercats és una empresa familiar amb capital exclusivament gironí dedicada a la gestió de supermercats propis de proximitat. Agrupa un total de 96 establiments situats a la província de Girona, Barcelona ciutat i el Maresme amb les marques VALVI, SPAR, EUROSPAR i SPAR EXPRESS.

Consulteu els supermercats adherits al Club Valvi.

Per obtenir més informació del projecte i fer un donatiu, cliqueu aquí.

HOSPITAL
Dimarts, 20 Octubre 2020

Tags: