König organitza una campanya solidària a favor del Servei de Pediatria del Trueta

cartell publicitari de la campanya

Per cada client que visiti l’establiment de Girona Nord del 14 al 20 d’octubre, König donarà 1 euro per ajudar a millorar l’atenció als infants ingressats a l’Hospital

Del 14 al 20 d’octubre de 2019, totes les consumicions que es facin al restaurant König Girona Nord seran solidàries. I és que, per cada client que visiti l’establiment del carrer Font de l'Abat durant aquesta setmana, König destinarà 1 euro al Servei de Pediatria de l’Hospital Universitari de Girona Doctor Josep Trueta.

D’aquesta manera, l’empresa de Girona se suma a la campanya ‘Fes+Trueta’ que va néixer l’any 2017 amb la finalitat d’apropar el Trueta a la societat  gironina i de facilitar que tothom qui ho vulgui pugui col·laborar activament en el seu creixement, ja sigui a través de donacions econòmiques directes i donacions de material o bé organitzant activitats solidàries a favor de l’Hospital, com en aquest cas.

L’acció solidària de König ―que tindrà lloc des del dilluns 14 d’octubre fins al diumenge 20 d’octubre, ambdós inclosos, en horari de 9 del matí a 12 de la nit― vol animar tothom a acostar-se al local de Girona Nord per esmorzar, dinar, sopar, prendre un cafè o un refresc i ajudar així a fer un Hospital Trueta encara millor per als més petits.

Pediatria de l'Hospital Trueta és el servei de referència de les comarques de Girona per a l’assistència sanitària especialitzada de mitjana i alta complexitat de la població pediàtrica de 0 a 14 anys. Disposa d’una unitat neonatal, una àrea de cures intensives i una de cures intermèdies pediàtriques. Cada any ingressen prop d’un miler d’infants a la planta de Pediatria, dels quals uns 200 passen per la Unitat de Cures Intensives de Pediatria. A més, les Urgències de Pediatria atenen cada any uns 15.000 nens i nenes. A la Unitat de Neonatologia s’hi atenen entre 350 i 400 nadons cada any.

El Servei de Pediatria del Trueta compta amb les especialitats de cardiologia, infectologia, immunodeficiències, pneumologia, al·lèrgia, gastroenterologia, nefrologia, reumatologia, endocrinologia, nutrició i neurologia. Disposa, a més, de gabinets de proves de funció respiratòria i al·lèrgia, proves funcionals d’endocrinologia i bombes d’insulina, toxina botulínica i endoscòpia digestiva.

König és una empresa familiar que va obrir el seu primer local al centre de Girona l’any 1973. Avui compta amb vuit establiments a la província de Girona, dos al centre de Barcelona i un a Vic. En el marc de la seva política de responsabilitat social corporativa col·labora habitualment en causes solidàries vinculades a entitats públiques i fundacions sense ànim de lucre.

 

cartell publicitari de la campanya

HOSPITAL
Dimarts, 8 Octubre 2019

Tags: