Darreres donacions rebudes en el marc de la campanya Fes + Trueta

mare i nadó fent servir un neosling, una manteta especial per a nadons que garanteixen el confort tèrmic i faciliten el contacte pell amb pell

Més empreses se sumen a la campanya Fes + Trueta. L'Associació Turística d'Apartaments Costa Brava - Pirineu de Girona hi ha col·laborat fent una aportació econòmica de 2.000 euros destinada a la Unitat de Neonatologia, que ha permès la compra d'un bon estoc de neoslings, un tipus de mantetes especials per a nadons que garanteixen el confort tèrmic i faciliten el contacte pell amb pell entre pare/mare i bebè amb la màxima seguretat i higiene.

L'empresa Dodot també ha fet la seva aportació amb una donació de 200 paquets de bolquers de talles especials indicats per a nadons prematurs.

Finalment, hem pogut adequar una sala menjador per als pares i mares dels infants ingressats a Pediatria gràcies a l'aportació de 2.500 euros del Col·legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya. Aquesta donació ha permès renovar el mobiliari i els electrodomèstics d'aquest espai perquè les famílies estiguin més confortables i no hagin de sortir de la planta.

Moltes gràcies a tothom!

   

HOSPITAL
Dijous, 30 Maig 2019