Projecte "La Buzzy s'emporta el dolor”

una nena fent servir la Buzzy

Aquest matí, alumnes de P5 de l'escola Bell·lloc del Pla de Girona han fet entrega dels diners recaudats ahir a la festa de final de curs pel projecte "La Buzzy s'emporta el dolor”. Un total de 680'31€ han estat recollits mitjançant una iniciativa solidaria de pares i alumnes de l'escola amb la venda de begudes a 2€, que aniran integrament destinats a aquest propòsit.

Un dels objectius terapèutics dels professionals de l'Hospital Trueta, concretament de l'àrea Pediàtrica i Neonatal, és que cap infant pateixi dolor durant la seva estada a l'hospital. “La Buzzy s'emporta el dolor” és un projecte que té com a objectiu prevenir i minimitzar el dolor i malestar que els nens i nenes viuen quan són sotmesos a procediments dolorosos que, tot i no requerir anestèsia, generen desconfort. Són procediments com ara una cura, un sondatge o la retirada d'una via. L’abella Buzzy és un dispositiu amb forma d'abella que mitjançant fred i vibració distreu els nervis propers a la zona d'intervenció i que ajuda a reduir el dolor.

Professionals de l'àrea Pediàtrica i Neonatal i alumnes de P5 de l'escola Bell·lloc del Pla de Girona   Un grup d'alumnes de P5 de l'escola Bell·lloc del Pla de Girona fan entrega de la Buzzy  

HOSPITAL
Dimecres, 15 Juny 2016

Tags: