El Trueta posa en marxa una campanya per facilitar les donacions solidàries de la ciutadania i promoure-les

Portada campanya "Fes + Trueta"

L’objectiu del “Fes + Trueta” és implicar entitats, empreses i particulars en el projecte assistencial del centre, i sensibilitzar la societat civil de la importància de les seves aportacions altruistes

Amb el lema “Fes + Trueta”, l’Hospital Universitari de Girona Doctor Josep Trueta engega una nova campanya de mecenatge que vol facilitar les donacions solidàries de la ciutadania i promoure-les. Es tracta d’una iniciativa que neix amb la finalitat d’implicar entitats, empreses i particulars en el projecte assistencial del centre, sensibilitzar la societat civil de la importància de les seves aportacions altruistes, i obtenir recursos complementaris a les aportacions públiques per millorar encara més la qualitat de l’assistència que s’ofereix als pacients.

Cartell campanya Fes + TruetaLa campanya pretén apropar el Trueta a la societat gironina i fer que tothom qui ho vulgui pugui col·laborar activament en el seu creixement, ja sigui a través de donacions econòmiques directes, donacions de material o organitzant activitats solidàries a favor de l’Hospital.

Des de fa temps, el Trueta ja rep donacions puntuals de persones i entitats que volen ajudar la institució. Algunes d’aquestes aportacions han permès, per exemple, tirar endavant el projecte terapèutic 'La Buzzy s'emporta el dolor' adreçat als nens i nenes ingressats al Servei de Pediatria, gràcies a l’escola Bell-lloc; decorar l’àrea d’urgències pediàtriques, gràcies a la Fundació “Juegaterapia”; incorporar una cabina de provocació al Servei de Pneumologia per diagnosticar malalties respiratòries relacionades amb la feina, gràcies a l’Òptica Salas; adquirir nous escalfabiberons i altre equipament sanitari per a l’UCI neonatal, gràcies al Grup Armangué; renovar el material de la sala de jocs de Pediatria, gràcies a Silvarita; o facilitar coixins de cor per a les pacients intervingudes de càncer de mama, gràcies a la Sra. Manoli Lozano.

Ara l’Hospital fa un pas més per facilitar i promoure aquestes iniciatives solidàries. Per això, destinarà els diners que es recullin a dos projectes especialment pensats per millorar el confort i el benestar d’usuaris i familiars: la renovació de les butaques dels pacients hospitalitzats i la millora de la sala de descans de pares i mares amb infants ingressats a les unitats de cures intensives neonatals i pediàtriques.

La campanya “Fes + Trueta” inclou cartells, díptics i postals que es distribuiran per sales d’espera, punts d’informació, consultes i altres àrees de l’Hospital. A més, el web de l’Hospital disposarà d’un apartat específic amb els projectes solidaris que es vagin obrint i la possibilitat de fer un donatiu de manera segura.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HOSPITAL
Dilluns, 17 Juliol 2017