LV Reunió Anual de la Societat Espanyola de Neurofisiologia Clínica (SENFC)

Cartell LV Reunió Anual de la Societat Espanyola de Neurofisiologia Clínica (SENFC)

Els propers dies 4, 5 i 6 d'octubre de 2017 tindrà lloc a l'Auditori Palau de Congressos de Girona la LV Reunió Anual de la Societat Espanyola de Neurofisiologia Clínica (SENFC). El Comitè Organitzador està integrat per membres de la SENFC representatius dels hospitals referencials de l'especialitat a Catalunya, entre els quals els membres de la Secció de Neurofisiologia Clínica de l'Hospital Universitari Josep Trueta de Girona que s'encarreguen, a més, de l'organització local.

El programa científic estarà integrat per sessions plenàries, tallers pràctics i presentació de treballs de recerca en forma de comunicacions orals. Les conferències de les sessions plenàries abastaran les diferents àrees de formació específica de l'especialitat; els temes seleccionats en elles abordaran les tècniques neurofisiològiques més noves en relació amb aquelles patologies que provoquen desafiaments diagnòstics i terapèutics. Els tallers tindran com a objectiu l'abordatge pràctic de determinades tècniques neurofisiològiques. 

S'està treballant en un programa d'alt nivell científic, on es combinin l'actualització de coneixements, el desenvolupament d'habilitats, les relacions interpersonals i l'intercanvi d'experiències, formula imprescindible per aconseguir l'èxit de qualsevol reunió científica.

Per a més informació: http://www.congresosenfc.com/

 

HOSPITAL
Dijous, 21 Setembre 2017