El Trueta fa una nova actuació de manteniment amb les làmines que cobreixen algunes finestres de l'edifici

Operaris fent una nova actuació de manteniment sobre les làmines que cobreixen algunes finestres de l'edifici
Avui s'han començat a enretirar bona part de les làmines que hi ha instal·lades a les finestres dels primers pisos de l'Hospital Universitari de Girona Dr. Josep Trueta, que s'han anat fent malbé, sobretot a causa de les inclemències meteorològiques. Justament fa uns dies, una d'aquestes làmines es va dresprendre per culpa del fort vent. Afortunafament, l'incident no va causar danys personals ni materials.
Aquestes làmines serveixen per evitar l'entrada de llum directe i contribueixen a mantenir la temperatura interior. Des de la direcció de suport es fan revisions periòdiques del seu estat. Justament, a finals d'any passat es va fer una revisió de totes i cada una de les làmines i es van enretirar les que estaven en més mal estat. També es va revisar el sistema de fixació per garantir que estiguessin ben collades. Amb tot, aquesta actuació no va evitar que el fort vent de fa uns dies fes caure una de les làmines. És per aquest motiu que la direcció del centre ha decidit fer una nova revisió més minuciosa, que ha començat avui mateix, i treure les puguin ser susceptibles de causar algun incident, mentre s'acaba de decidir quina es la millor solució a curt termini.
El recanvi d'aquestes làmines té un cost de 250.000 euros, quantitat que està contemplada com una de les necessitats d'inversió del Trueta.
 
Operaris fent manteniment a les finestres de l'edifici   Operaris fent manteniment a les finestres de l'edifici
 
HOSPITAL
Dimarts, 7 Febrer 2017