Un nou grup d’empreses gironines visiten l’IDIBGI dins la campanya de mecenatge “Empresaris per la Recerca”

Logo IdiBGi

Un nou grup d’empresaris gironins ha visitat avui divendres l’Institut d’Investigació Biomèdica de Girona (IDIBGI) amb l’objectiu de conèixer de prop les instal·lacions, els investigadors i les diverses línies de recerca que s’hi desenvolupen.

Aquesta nova visita s’emmarca dins la campanya de mecenatge que ha iniciat l’IDIBGI amb l’objectiu d’incentivar la recaptació de fons privats per impulsar la recerca a les comarques gironines. La col·laboració entre el món empresarial i el científic és bàsica per trobar solucions als problemes de salut que afecten la societat. És ben sabut que la qualitat de l’assistència que reben els pacients està estretament relacionada amb la qualitat de la recerca, que alhora causa un impacte positiu al territori. Entre les empreses que han pogut conèixer les instal·lacions es trobaven els representants de Ferrallats Armangué, Esports Parra i Rubau Tarrés.

L’Institut d’Investigació Biomèdica de Girona (IDIBGI), que té els seus orígens en la Fundació Privada Doctor Josep Trueta, es va crear el juliol de 2005 amb la finalitat de promoure, desenvolupar, gestionar i difondre la recerca biomèdica en l’àmbit de les comarques de Girona. Amb aquest objectiu aglutina grups de recerca de l’Hospital Universitari Doctor Josep Trueta, l’Institut d’Assistència Sanitària, la Universitat de Girona, l’Institut de Diagnòstic per la Imatge, l’Institut Català d’Oncologia i l’Institut Català de la Salut a Girona. L’IDIBGI ha estat reconegut recentment com el Millor centre de recerca en salut de l’Estat espanyol segons el prestigiós rànquing internacional SCIMAGO 2016.

HOSPITAL
Divendres, 21 Octubre 2016