Unitat de Cardiopaties congènites de l'adolescent i l'adult

La Unitat de Cardiopaties Congènites de l’adult és un servei que ofereix l’atenció integral dels pacients amb cardiopatia congènita a partir de l’adolescència.

L’objectiu és vetllar per la salut dels pacients amb cardiopatia congènita, des del diagnòstic, seguiment clínic i ecocardiogràfic fins al tractament mèdic o quirúrgic. Per això treballem en coordinació amb pediatres, radiòlegs, arritmòlegs, hemodinamistes i cirurgians.

Som l’hospital de referència de la província en aquest àmbit i alhora,  l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona és el nostre centre de referència per la realització de tècniques quirúgiques específiques i abordatges percutanis d’alta complexitat.

Es realitzen sessions periòdiques clínico-radiològiques, de transició pediàtriques i medicoquirúrgiques (aquestes últimes setmanalment amb el servei de Cardiopaties congènites pediàtriques i UCCA de l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona) per discutir i consensuar amb experts en cada matèria la millor opció terapèutica per a cada pacient.

També som referència a l’hospital de les gestants amb cardiopatia, tant en consell reproductiu, seguiment de l’embaràs, i recomanacions d’atenció durant el part i post-part.

Equip

 

  • Dra. Rocío Robles Fernández (Facultatiu especialista. Servei de Cardiologia- Unitat d’Imatge Cardíaca Avançada)
  • Dra. Laura Muntaner Muñoz (Facultatiu especialista. Servei de Cardiologia- Unitat d’Imatge Cardíaca Avançada)
Hospital