Fem créixer l'atenció social i sanitària del Ripollès > 16 d'abril, Fundació Eduard Soler de Ripoll

El proper 16 d'abril, la sala d'actes de la Fundació ediard Soler, acollirà la 1a Jornada Fem créixer l'atenció social i sanitària del Ripollès, que coorganitzen l'Institut Català de la Salut, la Fundació Hospital de Campdevànol i el Consorci de Benestar Social del Ripollès. La primera jornada d'integració social i sanitària al Ripollès representa una oportunitat única per explorar el dret fonamental a l'autonomia. En aquesta trobada, no només abordarem els aspectes legals i teòrics relacionats amb aquest dret essencial, sinó que també posarem un fort èmfasi en la seva aplicació pràctica i les seves implicacions tangibles per a la comunitat del Ripollès.

A més a més, volem subratllar la importància de treballar conjuntament des d'una perspectiva holística. Aquest enfocament integral ens permetrà entendre la complexitat dels reptes que afrontem i identificar oportunitats innovadores per a la millora del benestar social i sanitari a la nostra comunitat.

Durant aquesta jornada, visibilitzarem la necessitat imperiosa d'una col·laboració estreta entre els agents socials i sanitaris, reconeixent la interconnexió entre els aspectes socials, emocionals, físics i ambientals de les persones. A través del diàleg constructiu i l'intercanvi d'experiències, aspirem a construir ponts entre els diferents sectors i a fomentar la cooperació per a garantir que tothom tingui accés a l'autonomia i al benestar que mereixen.

Desitgem que aquesta jornada ens ajudi a continuar endavant i que sigui una oportunitat de millora i aprenentatge per a tots i totes les assistents.

PROGRAMA

INSCRIPCIONS

Cartell de la Jornada

 

 

PRIMARIA
Dimarts, 9 Abril 2024

Tags: