Tornen les urgències al CAP Alfons Moré de Salt, després d’uns mesos d’obres per resoldre les filtracions

A partir del dia 3 de juny l’atenció continuada dels caps de setmana i festius, de 8 h a 20 h, es tornarà a concentrar en aquest centre

Les obres, amb un cost de prop de mig milió d’euros, han consistit en la substitució i la impermeabilització de la coberta i en l’arranjament dels desperfectes causats per l’aigua

Ja s’han acabat les obres que s’han estat executant en els darrers mesos al CAP Alfons Moré i Paretas de Salt, que tenien per objectiu resoldre les filtracions d’aigua que es produïen al centre amb els episodis de pluja intensa. Els treballs van començar a finals d’octubre i han tingut un cost de prop de mig milió d’euros. Ara que les obres han acabat, el CAP pot tornar a acollir l’atenció continuada de manera que, a partir del proper dissabte 3 de juny, les urgències es tornaran a atendre al CAP Alfons Moré, centre que concentrarà l’atenció continuada de 8 a 20 hores durant els caps de setmana i festius. Mentre han durat els treballs, les urgències s’han atès al CAP Jordi Nadal, situat al costat de l’Ajuntament.

Les obres han consistit, d’una banda, en la substitució i la impermeabilització de la coberta i, de l’altra, en l’arranjament dels desperfectes causats per l’aigua per culpa tant de les filtracions de la coberta com de les diverses inundacions que ha patit el centre en episodis de forts aiguats.

En conjunt, s’ha actuat sobre una superfície de 1.300 metres quadrats. La primera fase va consistir en la substitució i impermeabilització completa de la coberta i en la segona es va actuar sobre les zones afectades per les inundacions prèvies. En aquesta segona fase es van substituir parcialment les zones malmeses del fals sostre de pladur, es van repintar les sales afectades i es van reparar els aplacats de paret de la planta baixa. En la planificació dels treballs s’ha tingut en compte que interferissin al mínim possible en el desenvolupament de l’activitat assistencial. 

Amb les obres s’espera poder posar punt final al problema endèmic de l’edifici, que ha ocasionat periòdicament l’entrada d’aigua coincidint amb episodis intensos de precipitació, i amb les afectacions que ha suposat per als usuaris i per al servei.

Un aspecte de la sala d'espera de les consultes.   Una consulta de dins.   L'atenció al taulell de l'entrada del CAP Alfons Moré de Salt.

PRIMARIA
Dijous, 1 Juny 2023

Tags: