El CAP Santa Clara de Girona comença les obres d’ampliació per fer vuit consultes noves

Obres al CAP Santa Clara

Els treballs tenen un cost de 575.953 euros i permetran d'augmentar-hi les zones assistencials i crear un espai més acollidor per als usuaris i els professionals

Les visites a la zona d’obres es traslladen a d'altres consultes de l’edifici que no n'estan afectades, a excepció del servei d'odontologia que es prestarà a d'altres CAP

El CAP Santa Clara de Girona ha començat aquesta setmana les obres d’ampliació dels espais assistencials a la primera planta de l’edifici. Els treballs són per adequar i reordenar una part dels espais d'aquesta primera planta, de manera que es disposarà de vuit consultes noves i d'un espai específic per a l’aula d’educació sanitària. Actualment aquesta zona és ocupada per àrees administratives. L’execució dels treballs, finançats per l’Institut Català de la Salut, s’ha adjudicat per valor de 575.953,90 euros (amb IVA inclòs) a Elecnor Servicios y Proyectos, S.A.U.

Un cop acabades les obres, el CAP Santa Clara haurà augmentat el nombre de consultes del centre fins a 25. En total s’haurà actuat sobre una superfície construïda de 539,30 metres quadrats. La distribució dels nous espais s’organitzarà al voltant del pati central, que funcionarà com a sala d’espera i donarà accés a totes les consultes situades al seu perímetre. A més, també es redistribuiran les consultes de pediatria, amb la qual cosa s’aconseguirà, en conjunt, un espai més agradable i confortable tant per als usuaris com per als professionals que hi treballen.

Reorganització de consultes

Les obres conviuran amb l’activitat assistencial habitual del centre, de tal manera que s’ha fet una reorganització interna de les consultes que no n'estan afectades, perquè els professionals hi puguin continuar fent les visites programades. En el cas del servei d’odontologia, però, les visites s’han hagut de traslladar a d'altres CAP mentre durin les obres. Així doncs, el dilluns a la tarda es passarà visita al CAP de Salt Jordi Nadal i els dimarts, dimecres i dijous a la tarda al CAP Montilivi. La consulta de cirurgia dental es durà a terme cada dimarts a la tarda al CAP Dr. Joan Vilaplana de Taialà i cada dimecres al matí a Celrà.

Obres al CAP Santa Clara  Obres al CAP Santa Clara

PRIMARIA
Dimarts, 9 Agost 2022