La Dra. Neus Coma, nova directora de les ABS de Ripoll i Camprodon

Neus Coma Ripoll, nova directora de les Àrees Bàsiques de Salut de Ripoll i de Camprodon

La doctora Neus Coma ha estat nomenada nova directora de les Àrees Bàsiques de Salut (ABS) de Ripoll i de Camprodon, de l’Institut Català de la Salut, en superar el corresponent procés selectiu. Exerceix el càrrec d'ençà del 1r d’agost. 

Nascuda a Vic l’any 1981, Coma és llicenciada en medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona (2005) amb l’especialització de Medicina Familiar i Comunitària (2011). Va iniciar la carrera professional com a metgessa de família a l’Equip d’Atenció Primària (EAP) de Palafrugell (2011-2012), dels Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà. A partir del 2012 començà la trajectòria vinculada amb la comarca del Ripollès, fins a l’actualitat. Primer va exercir a les ABS de Ribes-Campdevànol, de la Fundació Hospital de Campdevànol (2012-2018), i a l’any 2018 es va incorporar a l’EAP de Ripoll-Sant Joan de les Abadesses, de l’ICS Girona, on treballava quan va assumir la responsabilitat de la direcció dels EAP de Ripoll i Camprodon.

Al llarg de la seva trajectòria professional també ha estat vinculada a la Unitat Docent de Girona per formar metges residents en un espai rural i és membre del grup rural de la Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària (CAMFiC). A més, ha participat com a ponent a diferents congressos i jornades i ha format part de l’equip organitzador de les Primeres Jornades d’Atenció Primària al Ripollès.

PRIMARIA
Dimecres, 3 Agost 2022