Entra en funcionament el nou Centre d'Atenció Primària de Platja d'Aro

Centre d'Atenció Primària de Platja d'Aro

El nou equipament, gestionat per l’ICS, ha suposat una inversió de 2,3 milions d’euros que han estat finançats pel CatSalut

El proper dilluns 3 d’abril es posarà en funcionament el Centre d’Atenció Primària de Platja d’Aro, que forma part de l’Àrea Bàsica de Salut de Sant Feliu de Guíxols i gestiona l’Institut Català de la Salut (ICS). El nou centre ha suposat una inversió de més de 2.300.000 d’euros entre obra i equipament, que han estat finançats pel Servei Català de la Salut (CatSalut). El nou centre disposa d’una superfície construïda de 1.418,30 m2 distribuïts en dues plantes, un increment d’espai assistencial que permetrà millorar notablement l’atenció als usuaris, i que serà molt ben rebut per als professionals.

El nou centre disposa de 14 consultes: 3 per a medicina de família, 3 per infermeria, 2 per a pediatria (medicina i infermeria), 5 polivalents i 1 per cirurgia menor i cures complexes i 6 per a l’atenció continuada (5 per atenció ordinària i 1 box de crítics). A més, hi ha una àrea d’admissions, zona de treball i de descans per al personal, magatzem, vestuaris, dutxes i lavabos.
L’any 2016 el fins ara consultori local de Platja d’Aro va atendre 29.607 visites de medicina de família, 19.951 d’infermeria d’adults, 3.080 de pediatre i 2.012 d’infermeria de pediatria. A més, es van realitzar 5.301 extraccions de sang per analítiques. En aquest centre hi treballaran 5 metges de medicina familiar i comunitària, 1 pediatre i 6 infermeres. a més del personal administratiu i de suport per atendre a una població de 7.981 persones, de les quals 1.023 en edat pediàtrica.

Dades del nou centre:

Centre d’Atenció Primària de Platja d’Aro
Adreça: Av. Castell d’Aro, 55
Telèfon: 972 82 71 22

Fotografia del Centre d'Atenció Primària de Platja d'Aro
Fotografia 2 del Centre d'Atenció Primària de Platja d'Aro
Fotografia interior del Centre d'Atenció Primària de Platja d'Aro
 

PRIMARIA
Divendres, 31 Març 2017