La instal·lació d’un col·lector de sanejament permetrà acabar amb les inundacions del CAP Alfons Moré de Salt

Obres d’execució del nou col·lector de sanejament davant del CAP Alfons Moré de Salt

L’execució de les obres va començar a final de juliol i s’allargarà fins a mitjan setembre

Des de final del mes de juliol s’estan duent a terme les obres d’execució del nou col·lector de sanejament del Centre d’Atenció Primària Alfons Moré de Salt, situat al passeig Marquès de Camps del municipi.

Aquestes obres s’executen per solucionar un problema endèmic de l’edifici respecte de l’evacuació de les aigües del sanejament, i que de forma periòdica suposaven la inundació de la instal·lació especialment en períodes de pluja intensos, amb les consegüents afectacions del servei i per als usuaris. La darrera de les inundacions va ser justament la setmana passada, després de les intenses pluges del dimarts 9 d’agost, que va obligar un cop a ajustar agendes i atendre als pacients al CAP Jordi Nadal del municipi.

Per resoldre la problemàtica ha calgut projectar un nou col·lector de sanejament i connectar-lo directament al col·lector general que passa pel passeig dels Països Catalans, amb l’objectiu d’assegurar que la cota de connexió permetés un pendent suficient per evacuar les aigües residuals del centre.

Els treballs es troben avançats i es preveu que a partir de la setmana que ve ja no hi hagi afectació viària el passeig dels Països Catalans, mentre que la resta de l’obra es preveu que s’acabi durant la setmana del 12 de setembre.

Al CAP Alfons Moré de Salt treballen 38 professionals que entre setmana atenen prop de 700 persones al dia. En aquest CAP es realitzen diàriament més de 200 visites de medicina general, unes 120 d'infermeria i més de  230 de pediatria i infermeria pediátrica. Al centre també es realitzen altres actuacions assistencials, com ara l'atenció odontològica, ecografies o extraccions de sang per a analítiques, entre d'altres.

 

Més fotografies per descarregar:

Foto 1 (Les obres davant del CAP)
Foto 2 (Les obres al carrer)
Foto 3 (Interior del CAP)
 

 

 

PRIMARIA
Divendres, 19 Agost 2016

Tags: