Jornada: 10 anys de treball interdisciplinari a la Unitat d'Insuficiència Cardíaca

Globus 10 anys de treball interdisciplinari a la Unitat d'Insuficiència Cardíaca

Us informem que el proper dia 2 de desembre se celebrarà la jornada "10 anys de treball interdisciplinari a la Unitat d'Insuficiència Cardíaca", a la sala d'actes de l'Hospital Universitari de Girona Dr. Josep Trueta. Per celebrar el desè aniversari de la seva creació, des de la unitat han organitzat aquesta jornada sobre insuficiència cardíaca on està previst la participació de professionals de renom en aquest camp. Us adjuntem el programa, així com la carta d'invitació a participar-hi.

 

El mes de juny passat va fer deu anys que es va crear la Unitat d'Insuficiència Cardíaca (UIC) del Servei de Cardiologia de l’Hospital Universitari de Girona Dr. Josep Trueta. Va néixer com una unitat amb prestacions hospitalàries i ambulatòries, amb un concepte bàsicament interdisciplinari integrada per cardiòlegs, metges internistes i una infermera clínica especialitzada. Poc després amb la incorporació del programa PISA-IC (Programa de Prevenció i  Suport a l’Alta) ens portà a engrandir el nostre equip amb les infermeres gestores de l’atenció primària. En els darrers anys, aquestes s’han incrementat i ha permès una millora de l’assistència del pacient en el seu domicili facilitant la comunicació entre els professionals dels dos àmbits assistencials i assolint una millora en el control de l’evolució de la malaltia i  les seves descompensacions.

Llarg ha estat el camí, amb canvis, rectificacions, evolucions i renúncies, però sempre ha comptat amb els coneixements i ànims de col·laboració de cadascun dels membres que formen aquest equip de professionals sanitaris, que aquest any volem celebrar aquest llarg recorregut amb una jornada sobre insuficiència cardíaca on està previst la participació de professionals de renom en aquest camp.
 
Per tot l’exposat anteriorment, us animem a acompanyar-nos el proper dia 2 de desembre del 2016  en la celebració de la nostra primera dècada.   

Dra. Júlia Roure
Adjunta de Servei de Cardiologia
Hospital Universitari de Girona Dr. Josep Trueta

Dirigit a: Professionals de la medicina, de la infermeria, de la psicologia i del treball social interessats en programes d’atenció integral al pacient crònic amb insuficiència cardíaca.

Inscripcions:

 

Telèfon de contacte:  972940200. Extensió 2243

Programa 10 anys de treball interdisciplinari a la Unitat d'Insuficiència Cardíaca

Document Adjunt: 

ICSGIRONA
Dilluns, 7 Novembre 2016