L’IDIBGI convoca dues noves beques de recerca per a post-residents

Les ajudes, que compten amb el suport del DipSalut, es destinaran a la signatura de dos contractes de 40 hores setmanals, compatibles amb altres contractes dins la xarxa sanitària

L’Institut d’Investigació Biomèdica de Girona (IDIBGI) ha engegat un nou programa d’incentivació de la recerca clínica translacional adreçat a professionals que hagin acabat el període de formació especialitzada (MIR, PIR, FIR, LLIR...). Aquest programa que compta amb el suport de DipSalut, l’Organisme de Salut Pública de la Diputació de Girona, té com a objectiu millorar la formació en recerca del personal assistencial en formació així com facilitar la realització de la tesi doctoral per part d’aquests professionals. Aquest pla s’emmarca dintre el pla estratègic de l’IDIBGI, que promou una recerca de qualitat en ciències biomèdiques i de la salut, i incentiva la seva translació a la pràctica clínica habitual.

 

Així, el programa convoca noves dues places per a professionals que hagin acabat el període de formació especialitzada a l’Hospital Universitari Josep Trueta, a l’Institut d’Assistència Sanitària o a Atenció Primària de Girona. Els ajuts es destinaran a la signatura d’un contracte de 40 hores setmanals de dedicació a la recerca (IDIBGI) i serà compatible amb altres contractes laborals dins la xarxa sanitària, sempre que siguin contractes a temps parcial i/o contractes de guàrdies.

El projecte de recerca a desenvolupar, que té una durada estimada d’un any, es farà sota la direcció d’un tutor científic de l’IDIBGI. Les sol·licituds es poden presentar fins al 10 de juliol de 2015, i la incorporació està prevista per al setembre d’aquest any. Per a més informació, podeu visitar el web: http://www.idibgi.org/ca/content/programa-idibgi-d-incentivacio-de-la-recerca-clinica-translacional

L’IDIBGI (Institut d’Investigació Biomèdica de Girona), que té els seus orígens en la Fundació Privada Doctor Josep Trueta, es va crear el juliol de 2005 amb la finalitat de promoure, desenvolupar, gestionar i difondre la recerca biomèdica en l’àmbit de les comarques de Girona. Amb aquest objectiu, aglutina grups de recerca de l’Hospital Universitari Doctor Josep Trueta, Institut d’Assistència Sanitària, la Universitat de Girona, l’Institut de Diagnòstic per la Imatge, l’Institut Català d’Oncologia i l’Institut Català de la Salut a Girona.

ICSGIRONA
Dijous, 25 Juny 2015