Tret de sortida per a la celebració de les festes a l’ICS Girona i l’IAS: demà comencen les activitats de Nadal

Els nens ingressats a la planta de Pediatria del Trueta fent cagar el tió

Aquest dissabte, 13 de desembre de 2014, comencen les activitats que es duen a terme a la Gerència Territorial de l’ICS Girona i l’IAS amb motiu del Nadal. L’objectiu d’aquestes iniciatives és celebrar aquesta festa amb els usuaris i treballadors de les dues institucions. Alguns dels actes se centren a fer més amable l’estada dels pacients ingressats a l’Hospital Trueta i al Santa Caterina durant les festes nadalenques, especialment dels més menuts, amb l’organització del tió a Pediatria o les visites dels patges reials, els Reis d’Orient i els jugadors de futbol del Girona FC i del Llagostera.

Programa dels actes de Nadal

13 de desembre

10.30 h

Festa per als fills i néts dels treballadors. Al pavelló de Fontajau s’han organitzat dues hores i mitja de diversió, amb actuacions dels pallassos de l’Hospital, els Xaropclown i l’animador infantil Jordi Tonietti; passejades en ponis; tallers; xocolatada per esmorzar...  En el transcurs de la festa es lliuraran els premis del Concurs de dibuix infantil i els del Concurs de fotografia en què han participat treballadors de l’ICS Girona i l’IAS. Tots els dibuixos presentats estan exposats als vestíbuls dels hospitals Trueta i Santa Caterina.

 

16 de desembre

10 h Decoració de l’arbre de Nadal

Els alumnes de l’Escola Les Alzines decoraran amb ornaments que ells mateixos han confeccionat l’arbre de Nadal del vestíbul de l’Hospital Trueta.

11.45 h Encesa dels llums i tret de sortida per a la celebració del Nadal.

 

18 de desembre

13.30 h Acte institucional al Parc Hospitalari Martí i Julià de Salt

Homenatge als treballadors que compleixen 25 anys d’antiguitat a l’empresa.

Festa de Nadal a la Llar Residència La Maçana amb usuaris, professionals i famílies. L’Associació Cultural del Santa Caterina organitza els actes a l’IAS.

 

19 de desembre

14 h Concurs de pessebres i ornaments de Nadal

Es donarà a conèixer el resultat de la votació popular per premiar els millors pessebres i ornaments de Nadal, creats per les diferents unitats i serveis de l’Hospital Trueta, així com pels equips d’atenció primària del territori.

 

23 de desembre

16 h. Celebració del tió a la planta de Pediatria

 

Els nens ingressats a la planta de Pediatria del Trueta faran cagar el tió, amb la col·laboració de la Creu Roja Joventut.

 

24 de desembre

16 h. Tió al Centre Sociosanitari i Centre de Salut Mental de l’IAS

 

També es farà el sopar de Nadal a la Residència La Maçana

 

Missa del pollet i Missa del gall als hospitals Trueta i Santa Caterina.

 

25 de desembre

Repartiment de regals entre els pacients de l’Hospital de Santa Caterina També s’hi farà un dinar de Nadal i una quina a Salut Mental.

 

2 de gener

16 h. Recollida de cartes pels patges reials

Una comitiva de patges reials vindrà a recollir les cartes dels infants ingressats a Pediatria del Trueta i el Santa Caterina.

 

6 de gener

11 h. Visita dels Reis Mags de la cavalcada de Girona i de Salt

Durant el matí, els Reis Mags de Girona visitaran els nens ingressats a la planta de Pediatria del Trueta, i els Reis Mags de Salt faran una visita als nens del Santa Caterina.

 

A més, al llarg de les festes de Nadal els jugadors de futbol del Girona FC visitaran els nens ingressats al Trueta i la plantilla del Llagostera farà una visita als nens del Santa Caterina. 

ICSGIRONA
Divendres, 12 Desembre 2014