La Jornada Científica 2014 de l’IDIBGI aplegarà més de 70 investigadors a Sant Feliu de Guíxols

logotip de l'IDIBGI

La trobada, que tindrà lloc aquest divendres 11 de juliol, servirà per posar en comú les diferents línies de treball de l’entitat

L’IDIBGI (Institut d’Investigació Biomèdica de Girona) està organitzant la Jornada Científica IDIBGI 2014, que se celebrarà divendres 11 de juliol al Monestir de Sant Feliu de Guíxols. Aquesta jornada té com a objectiu posar en comú els diferents projectes i les línies de treball que s’estan desenvolupant a l’entitat, així com fomentar les sinergies i col·laboracions entre els diferents grups de recerca. També es fomentarà la participació dels investigadors joves que presentaran els seus treballs de recerca.

 

A la trobada, Albert Barberà, director de l’IDIBGI, i Anna Ribas, gerent, presentaran les noves línies estratègiques de l’IDIBGI per als propers anys. A més, en diferents grups de treball, es parlarà sobre la necessitat d’equipaments científics i de les accions a mig i curt termini programades. Els investigadors tindran també l’oportunitat de donar a conèixer, a través d’una sessió de pòsters paral·lela a les xerrades, els seus projectes de recerca entre els seus companys, fet que sempre pot donar pas a noves i interessants visions sobre els treballs.

L’acte, que començarà a les 2/4 de 10 del matí, comptarà amb la presència de Vicenç Martínez, gerent de l’ICS Girona i l’IAS; Ramon Moreno, vicerector de Planificació, Innovació i Empresa de la Universitat de Girona; Francesc Soler, director de l’ICO Girona; i Gabriel Capellá, responsable de Recerca i Innovació en Salut del departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

L’IDIBGI (Institut d’Investigació Biomèdica de Girona), que té els seus orígens en la Fundació Privada Doctor Josep Trueta, es va crear el juliol de 2005 amb la finalitat de promoure, desenvolupar, gestionar i difondre la recerca biomèdica en l’àmbit de les comarques de Girona. Amb aquest objectiu, aglutina grups de recerca de l’Hospital Universitari Doctor Josep Trueta, la Universitat de Girona, l’Institut de Diagnòstic per la Imatge, l’Institut Català d’Oncologia, l’Institut Català de la Salut a Girona i l’Institut d’Assistència Sanitària.

Està previst que aquestes jornades es repeteixin anualment.

ICSGIRONA
Dimecres, 9 Juliol 2014