Unitat de Suport a la Prescripció (USPF) de Girona guanya el premi a la millor comunicació oral al 27è Congrés de la SEFAP amb el projecte "Farma-Quiz"

L'equip de la Unitat de Suport a la Prescripció (USPF) de la Direcció d'Atenció Primària IAS-ICS Girona rebent el premi

Les dues farmacèutiques i el farmacòleg de la Unitat de Suport a la Prescripció (USPF) de la Direcció d'Atenció Primària IAS-ICS Girona van rebre divendres el premi a la millor comunicació oral al 27 Congrés de la SEFAP celebrat a Girona la passada setmana. La comunicació va ser presentada per Mireia Bruguera, farmacèutica del Trueta que va participar al projecte durant la seva rotació a l’Atenció Primària.

La comunicació guanyadora presentava "Farma-Quiz, aprender jugando", un projecte de la USPF, en el que cada dimarts es fan preguntes anònimes a través d’un grup de whatsapp (format ja per més de 650 professionals), i a les quals els dijous es responen amb una petita píndola informativa.

La farmacèutica de la USPF de la DAP IAS-ICS Girona, Àngels Pellicer, juntament amb altres professionals, també va rebre el segon premi d'investigació a la @SefapXXVII. El premi ha estat per un estudi que demostra que les intervencions dels farmacèutics d'Atenció Primària permeten millorar l'adequació del tractament antidiabètic en ancians.

 

ICSGIRONA
Dilluns, 3 Juny 2024