El Trueta dedica una jornada de comiat als residents que han completat la formació especialitzada al centre aquest maig

L'Hospital Universitari de Girona Dr. Josep Trueta ha organitzat aquest migdia la jornada de comiat als 16 residents que han completat la seva formació especialitzada al centre. Es tracta d'11 professionals de medicina i 5 d'infermeria, els quals han rebut el certificat que els acredita en la respectiva especialitat.

Dels 16 residents, 11 són metges i metgesses que van iniciar la formació al Trueta el maig de 2019. Es reparteixen en: 2 de traumatologia, 2 de medicina interna, 2 d'oncologia mèdica, 1 de cardiologia, 1 de cirurgia general, 1 de digestiu, 1 de medicina intensiva i 1 de neurocirurgia.

Pel que fa a les professionals d'infermeria, les 5 que han completat la formació formen part de la promoció 2022-2024. Tres s'han especialitzat com a llevadores, i dues en infermeria pediàtrica.

L'acte de comiat, celebrat a la sala d'actes, ha estat inaugurat per Elena Álvarez, directora mèdica del centre, que ha destacat que jornades com aquesta són "un dia orgull per haver complert l'objectiu de formar especialistes i contribuir a millorar la societat". També hi ha intervingut Lara Redondo, infermera tutora de Llevadoria, que ha agraït l'esforç continu realitzat pels nous professionals especialitzats, mentre que Yolanda Silva, Cap d'estudis del Trueta, ha estès les felicitacions "als familiars que han acompanyat els residents durant aquesta etapa formativa."

La jornada s'ha completat amb el visionat d'un vídeo que companys encara en etapa d'especialització han dedicat als que ara l'han finalitzada i el lliurament del certificat que acredita com a especialistes en l'àmbit de la medicina o la infermeria escollit.

Al setembre, el Trueta organitzarà una altra jornada de comiat als residents, en aquest cas de les especialitats de quatre anys. Això es deu als canvis en el calendari que es van fer el 2020 per adaptar-se a les mesures per contenir la propagació de la Covid-19. Aquesta reorganització va motivar que aquests professionals iniciessin la formació al setembre i no al maig, com és habitual.

 

400  

 

 

ICSGIRONA
Divendres, 24 Maig 2024

Tags: