ESADE s’interessa pel Projecte CIMS, com a model de creació d’aliances entre institucions sanitàries

xerrada d'ESADE als professionals sobre el projecte d’aliances estratègiques entre l’Institut d’Assistència Sanitària i l’Institut Català de la Salut a Girona

El director del programa de salut de l’escola de negocis de Madrid es reunirà demà amb la direcció de l’ICS i de l’IAS i oferirà una xerrada als professionals.

La prestigiosa escola de negocis ESADE ha mostrat el seu interès pel projecte d’aliances estratègiques entre l’Institut d’Assistència Sanitària i l’Institut Català de la Salut a Girona, el Projecte CIMS. L’interès ha vingut motivat, principalment, per la innovació de la iniciativa i per la manera com s’està duent a terme, potenciant la participació dels professionals en la detecció de possibles sinergies i punts de millora entre les dues institucions sanitàries. Davant la certesa de la particularitat del model, ESADE ha mostrat la seva voluntat de col·laborar-hi i de conèixer de més a prop en què consisteix el Projecte CIMS.

Amb aquests objectius, Francisco Rodríguez Perera, director associat del programa de salut d'ESADE de Madrid, visitarà avui i demà el nostre territori. Demà al matí està previst que tingui una reunió de treball amb el comitè executiu del Projecte CIMS (format per directius tant de l’ICS a Girona com de l’IAS), en la qual se li explicarà com s’està avançant el model i per la seva banda, aportarà el seu coneixement i la seva experiència en intentar resoldre aquelles situacions en les que es puguin trobar les dues institucions en el marc de la seva aliança estratègica. Després de la reunió de treball amb el Comitè executiu, Rodríguez Perea oferirà una conferència oberta als professionals.

Francisco de Paula Rodríguez Perera és llicenciat en Medicina i Cirurgia amb l'especialitat de Medicina Interna, i actualment és director associat del programa de salut d'ESADE Madrid i director d'estratègia de Medtronic Iberica, companyia líder mundial en Tecnologia Sanitaria, on és el responsable de la Unitat d'Economia de la Salut, Relacions Institucionals, Comunicació i Innovació. És diplomat en Gestió Hosxerradpitalaria per ESADE, MBA per ICADE, ha realitzat el Programa d'Alta Direcció d'Institucions Sanitàries d'IESE i el Global Advanced
Management Program (GAMP) de Georgetown University i ESADE. Durant la seva etapa professional ha estat el director gerent de cinc hospitals arreu de l'Estat entre els quals destaca l'Hospital general Gregorio Marañon de Madrid. També ha fet d'assessor del Govern de Canaries en temes de salut, i ha estat director gerent del Centro Nacional de Investigaciones Cardiovasculares, entre altres.

ICSGIRONA
Dilluns, 15 Abril 2013