Els professionals dels centres de salut de l'ICS Girona se sumen al minut de silenci de condemna de l'atemptat

Foto en grup de professionals del Hospital Josep Trueta, fent un minut de silenci en suport a les víctimes de l'atemptat ocorregut a la Rambla de Barcelona.

L'ICS Girona s'ha sumat avui a l'acte de condol, convocat des de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona, fent un minut de silenci en suport a les víctimes de l’atemptat ocorregut ahir a la Rambla de Barcelona i com a condemna al terrorisme. L'acte simbòlic s'ha fet a les 12h a les entrades de tots els centres de salut.

Hospital Trueta

Foto en grup de professionals del Hospital Josep Trueta, fent un minut de silenci en suport a les víctimes de l'atemptat ocorregut a la Rambla de Barcelona.     Foto en grup de professionals del Hospital Josep Trueta, fent un minut de silenci en suport a les víctimes de l'atemptat ocorregut a la Rambla de Barcelona.

Atenció Primària

CAP Bàscara CAP Camprodon CAP Canet de Mar
Foto en grup de professionals del CAP Bàscara, fent un minut de silenci en suport a les víctimes de l'atemptat ocorregut a la Rambla de Barcelona. Foto en grup de professionals del CAP Camprodon, fent un minut de silenci en suport a les víctimes de l'atemptat ocorregut a la Rambla de Barcelona. Foto en grup de professionals del CAP Canet de Mar, fent un minut de silenci en suport a les víctimes de l'atemptat ocorregut a la Rambla de Barcelona.

CAP Ernest Lluch (Figueres)

CAP Montilivi CAP Pineda
Foto en grup de professionals del CAP Ernest Lluch (Figueres), fent un minut de silenci en suport a les víctimes de l'atemptat ocorregut a la Rambla de Barcelona. Foto en grup de professionals del CAP Montilivi, fent un minut de silenci en suport a les víctimes de l'atemptat ocorregut a la Rambla de Barcelona. Foto en grup de professionals del CAP Pineda, fent un minut de silenci en suport a les víctimes de l'atemptat ocorregut a la Rambla de Barcelona.

CAP Platja d'Aro
CAP Roses Salt
Foto en grup de professionals del CAP Platja d'Aro, fent un minut de silenci en suport a les víctimes de l'atemptat ocorregut a la Rambla de Barcelona. Foto en grup de professionals del CAP Roses, fent un minut de silenci en suport a les víctimes de l'atemptat ocorregut a la Rambla de Barcelona. Foto en grup de professionals del CAP Salt, fent un minut de silenci en suport a les víctimes de l'atemptat ocorregut a la Rambla de Barcelona.

CAP Sant Hilari
CL Sant Joan de les Abadesses CAP Santa Clara Girona
Foto en grup de professionals del CAP Sant Hilari, fent un minut de silenci en suport a les víctimes de l'atemptat ocorregut a la Rambla de Barcelona. Foto en grup de professionals del CL Sant Joan de les Abadesses, fent un minut de silenci en suport a les víctimes de l'atemptat ocorregut a la Rambla de Barcelona. Foto en grup de professionals del CAP Santa Clara Girona, fent un minut de silenci en suport a les víctimes de l'atemptat ocorregut a la Rambla de Barcelona.

CAP Sarrià de Ter
CAP Taialà Girona CAP Tordera
Foto en grup de professionals del CAP Sarrià de Ter, fent un minut de silenci en suport a les víctimes de l'atemptat ocorregut a la Rambla de Barcelona. Foto en grup de professionals del CAP Taialà Girona, fent un minut de silenci en suport a les víctimes de l'atemptat ocorregut a la Rambla de Barcelona. Foto en grup de professionals del CAP Tordera, fent un minut de silenci en suport a les víctimes de l'atemptat ocorregut a la Rambla de Barcelona.

CAP Vilafant
CL Vilafant CAP Santa Coloma de Farners
Foto en grup de professionals del CAP Vilafant, fent un minut de silenci en suport a les víctimes de l'atemptat ocorregut a la Rambla de Barcelona. Foto en grup de professionals del CL Vilafant, fent un minut de silenci en suport a les víctimes de l'atemptat ocorregut a la Rambla de Barcelona. Foto en grup de professionals del CAP Santa Coloma de Farners, fent un minut de silenci en suport a les víctimes de l'atemptat ocorregut a la Rambla de Barcelona.

CL Vilanant
CAP Ripoll CAP Maçanet
Foto en grup de professionals del CL Vilanant, fent un minut de silenci en suport a les víctimes de l'atemptat ocorregut a la Rambla de Barcelona. Foto en grup de professionals del CAP Ripoll, fent un minut de silenci en suport a les víctimes de l'atemptat ocorregut a la Rambla de Barcelona. Foto en grup de professionals del CAP Maçanet, fent un minut de silenci en suport a les víctimes de l'atemptat ocorregut a la Rambla de Barcelona.
     

 

 

 

ICSGIRONA
Divendres, 18 Agost 2017