La Setmana de la Felicitat torna a Girona per quart any consecutiu

Cartell de La Setmana de la Felicitat

L'EAP Taialà i l'Ajuntament de Girona han programat activitats relacionades amb la salut i la felicitat fins al 27 de març al sector de l’Esquerra del Ter

Del 17 al 25 de març Girona celebra per quart any consecutiu la Setmana de la Felicitat. L’Institut Català de la Salut, a través de l’Equip d’Atenció Primària Taialà, i l’Ajuntament de Girona, a través del Centre Cívic Ter, han organitzat de nou aquesta activitat, en la qual hi participen també enguany l’Ajuntament de Sant Gregori i associacions de veïns, entitats, comerços i empreses del sector de l’Esquerra del Ter.  Totes les accions es fan extensives al Consultori Local Llèmena de Sant Gregori i també a l'Hospital Dr. Josep Trueta.

Es tracta d’una iniciativa nascuda al CAP Dr. Joan Vilaplana de Taialà i que relaciona la salut i la felicitat i que pretén donar a conèixer el Dia Internacional de la Felicitat, instituït oficialment per l’Assemblea General de les Nacions Unides per al dia 20 de març. Per aquest motiu, precisament el proper dilluns serà el punt central de la programació de les activitats de la Setmana. Al matí es farà una caminada saludable que s’organitza des del CAP Dr. Joan Vilaplana de Taialà, en què participarà gent gran que habitualment fa activitats dirigides per professionals del centre, juntament amb infants i educadores. El mateix dia al vespre (20.30 h) tindrà lloc a l’Espai La Pineda de Sant Gregori el concert de celebració del Dia Internacional de la Felicitat, amb Gospelians. 

Altres activitats destacades de la setmana són l’exposició “El mirall. La vida és un mirall que reflexa en nostre interior”, que es pot visitar a la Biblioteca Antònia Adroher; tallers d’arteràpia; debats, contacontes; xerrades o músiques per a nadons i embarassades, que es podran gaudir en diferents espais de l’Esquerra del Ter. També s’han programat activitats a les escoles del barri (Escola Taialà i Escola Domeny), a l’Institut Carles Rahola i al Centre Joan Sunyer. El dijous el sommelier Josep Roca oferirà la xerrada “Moments feliços de la família Roca” al Centre Cívic Ter, i divendres la passejada de la felicitat es traslladarà a Sant Gregori. 

 La resta d’activitats que es duen a terme al llarg de la setmana es poden consultar aquí. Totes les activitats són gratuïtes.

 

ICSGIRONA
Divendres, 17 Març 2017