Participa a l'assaig clínic per estudiar la vacuna contra la COVID-19 d’HIPRA en adolescents entre 12 i menys de 18 anys

 
1 Start 2 Complete

El promotor HIPRA està buscant persones voluntàries entre 12 i menys de 18 anys que hagin rebut dues dosis de Comirnaty (Pfizer) contra la COVID-19 com a mínim fa 6 mesos, per confirmar si aquesta dosi de reforç augmenta la resposta immunitària (les defenses) contra la COVID-19. Per fer-ho, s'estudiarà si és ben tolerada i si és capaç de reactivar una resposta immunitària, és a dir, si la vacuna és capaç d'incrementar l'activitat del sistema immunitari (les defenses) davant del virus i quant dura el seu efecte.

Les persones voluntàries rebran una dosi de reforç de la nova vacuna contra la COVID-19 d’HIPRA i se'ls farà un seguiment per conèixer-ne la seguretat i la resposta (immunitat).

Aquest estudi ha estat autoritzat pel Comitè d’Ètica corresponent i de la Agencia Española del Medicamento y Productos Sanitarios (AEMPS).

SI esteu interessats a participar a l'estudi, ompliu el següent formulari. En cas d'encaixar com a candidats, us contactarem per explicar-vos-ho amb detall.

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou una persona real i prevenir l'entrada programada de missatges.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Informació bàsica de la protecció de dades
Identificació del tractament: "Trameses d'informació i inscripcions de l’Institut Català de la Salut"
Responsable del tractament: Direcció Gerència. Institut Català de la Salut. Gran Via de les Corts Catalanes, 587, 08007 Barcelona. 
Finalitat: gestionar la relació institucional de l’Institut Català de la Salut derivada de la tramesa d’informació i publicacions, convocatòries d’actes i altres activitats, col·laboracions i ponències, subscripcions, i altres tipus de comunicacions derivades d’actuacions pròpies de l’ICS. 
Legitimació: consentiment de la persona interessada. La persona interessada pot retirar el consentiment en qualsevol moment. 
Destinataris: es preveuen comunicacions de dades als departaments de la Generalitat i entitats vinculades que en depenen, d'acord amb les seves competències, per a la gestió dels diferents serveis públics i a institucions i organismes de caràcter oficial i a administracions públiques. Les dades també es comunicaran als encarregats de tractament que actuïn per compte del responsable del tractament. 
Drets de les persones interessades: podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament, dret a l’oblit, dret a la portabilitat de les dades i sol·licitud de limitació, presentant un escrit adreçat a la Direcció Gerència (Institut Català de la Salut. Gran Via de les Corts Catalanes, 587, 08007 Barcelona) o mitjançant la petició genèrica disponible a la pàgina web de l’Institut Català de la Salut. Heu d’indicar clarament a la vostra sol·licitud quin o quins drets exerciu. 
Informació addicional: si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament. Informació addicional: si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.