Pneumologia

Servei Assistencial

Presentació

Professional del Servei de Pneumologia amb pacient

La Pneumologia és una especialitat mèdica que s’ocupa de l’estudi, diagnòstic i tractament de les malalties de l’aparell respiratori.

El Servei de Pneumologia de l'Hospital Universitari Doctor Josep Trueta de Girona  està integrat funcionalment amb el de l’Hospital de Santa Caterina (IAS), de manera que es treballa com un sol servei amb dos centres hospitalaris. El Servei de Pneumologia dels Hospitals Universitari Josep Trueta de Girona i Santa Caterina de Salt, és un servei públic que procura proporcionar la millor assistència possible als pacients amb malalties respiratòries. El  Servei de Pneumologia dels Hospitals Universitari Josep Trueta de Girona i Santa Caterina de Salt és referència per una població d’aproximadament 850.000 habitants i té assignada una població directa d’uns 300.000 habitants

El Servei de Pneumologia està ubicat a la quarta planta B i C de l'Hospital Trueta ( hospitalització, UCRI, proves funcionals respiratòries, unitat del Son); cinquena planta (gabinet de broncoscòpies i exploracions pleurals); primera planta (Unitat MPOC i ventilació mecànica) i edifici de CCEE.

Secretària del Servei: Mila Prior (972 940 294)

Secretària de Son/ Teràpies respiratòries domiciliaries: Jordi Xifre (972 940 200 ext: 2757)

Secretària Proves Funcionals Respiratòries i CCEE: Nuria Gutiérrez (972 940 200 ext. 2879)

Horari d'informació: dies laborables de 10 a 13h.

Correu electrònic: pneumologia.girona.ics[arroba]gencat.cat

Àmbit: 

Hospital