Marina del Río, Miguel Merchan i Mar Serrat, premiats pel COIGI pels seus treballs de recerca

Foto dels premiats amb la presidenta del COIGI. Foto Toni Vilches

Tres professionals d'infermeria de l'ICS Girona (Marina González del Rio, Miguel Merchan Ruiz i Mar Serrat Costa) van ser premiats ahir pel Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Girona, durant la seva 2a Jornada de Recerca. Aquesta té per objectiu principal donar a conèixer els treballs de recerca i investigació que les infermeres i els infermers de Girona han realitzat durant aquestes dos darrers anys i que han presentat en diferents congressos o jornades o que han publicat en revistes científiques tan d’àmbit nacional com internacional. El jurat que va valorar els treballs presentats va valorar molt positivament tot els treballs presentats i va remarcar la gran qualitat i repercussió científica d’alguns d’ells.

En aquesta edició les guanyadores i els guanyadors han sigut:

  • 1r. Premi a la millor comunicació: Sra. Marina González del Rio, infermera de la Unitat de Recerca Infermera de l’Hospital Dr. Josep Trueta.
  • 2n. Premi a la millor comunicació: Sra. Laia Reixach Aumatell, infermera de l’Hospital de Figueres
  • 3r. Premi a la millor comunicació: Sr. Miguel Merchan Ruiz, infermer del Grup de Neurodegeneració i Neuroinflamació de l’IDIBGI.
  • Premi a la Millor Publicació a la Dra. Mar Serrat Costa, infermera de l’ABS de Banyoles (ICS).

Des d'aquestes línies felicitem tots els guardonats per aquest reconeixement.

Podeu trobar més informació aquí.

ICSGIRONA
Dijous, 7 Abril 2022

Tags: