Participa a l'estudi sobre la vacunació conjunta de la vacuna d’HIPRA contra la COVID-19 amb la vacuna de la grip estacional

 
1 Start 2 Complete

Des de l'Hospital Trueta de Girona  i la companyia farmacèutica biotecnològica HIPRA estem buscant voluntaris majors o igual a 65 anys que vulguin participar en un estudi per avaluar la seguretat i la resposta immunològica de la vacuna contra la COVID-19 BIMERVAX® quan s'administra conjuntament (una a cada braç) amb una vacuna de la grip estacional de la propera tardor/hivern 2023/2024.

 

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou una persona real i prevenir l'entrada programada de missatges.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Informació bàsica de la protecció de dades
Identificació del tractament: "Trameses d'informació i inscripcions de l’Institut Català de la Salut"
Responsable del tractament: Direcció Gerència. Institut Català de la Salut. Gran Via de les Corts Catalanes, 587, 08007 Barcelona. 
Finalitat: gestionar la relació institucional de l’Institut Català de la Salut derivada de la tramesa d’informació i publicacions, convocatòries d’actes i altres activitats, col·laboracions i ponències, subscripcions, i altres tipus de comunicacions derivades d’actuacions pròpies de l’ICS. 
Legitimació: consentiment de la persona interessada. La persona interessada pot retirar el consentiment en qualsevol moment. 
Destinataris: es preveuen comunicacions de dades als departaments de la Generalitat i entitats vinculades que en depenen, d'acord amb les seves competències, per a la gestió dels diferents serveis públics i a institucions i organismes de caràcter oficial i a administracions públiques. Les dades també es comunicaran als encarregats de tractament que actuïn per compte del responsable del tractament. 
Drets de les persones interessades: podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament, dret a l’oblit, dret a la portabilitat de les dades i sol·licitud de limitació, presentant un escrit adreçat a la Direcció Gerència (Institut Català de la Salut. Gran Via de les Corts Catalanes, 587, 08007 Barcelona) o mitjançant la petició genèrica disponible a la pàgina web de l’Institut Català de la Salut. Heu d’indicar clarament a la vostra sol·licitud quin o quins drets exerciu. 
Informació addicional: si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament. Informació addicional: si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.