Advertiment a la població sobre les enquestes de salut a Olot i les Preses

Darrerament alguns usuaris dels nostres centres de Salut a Olot i Les Preses han rebut la proposta telefònica per rebre una visita a domicili per enquestar-los sobre temes relacionats amb la salut. Sembla ser que en algunes ocasions es fan passar com professionals del CatSalut que interroguen sobre les malalties, l’atenció rebuda...

Amb aquesta nota volem posar en coneixement de tothom que, d’una banda,  el CatSalut realitza periòdicament el Pla d'enquestes de satisfacció (PLAENSA) per telèfon sobre els serveis de salut prestats, i de l’altra, el Departament de Salut realitza l’Enquesta de Salut de Catalunya (ESCA), sobre l’estat de salut de la població. En aquest darrer cas, es tracta d’entrevistes personals, que van precedides d’una carta signada pel conseller de salut on s’explica l’objectiu de l’enquesta.

 

Volem deixar clar que MAI es concerta la cita al domicili telefònicament i MAI s'ofereixen regals a canvi.

Segons hem pogut confirmar amb el cos dels Mossos d’Esquadra, es pot tractar d’una modalitat de venda agressiva. Per a qualsevol informació al respecte podeu posar-vos en contacte amb el vostre centre de salut o amb el 061 CatSalut Respon.

PRIMARIA
Dilluns, 4 Agost 2014