XI Jornada d'Àrees Bàsiques de Salut de Girona, 22 de novembre al Teatre Municipal de Roses

Cartell de la XI Jornada d'Àrees Bàsiques de Salut de Girona al Teatre Municipal de Roses
Cartell de la XI Jornada d'Àrees Bàsiques de Salut de Girona al Teatre Municipal de Roses

S'amplia el termini de presentació de comunicacions a la XI Jornada d'Àrees Bàsiques de Girona fins el 4 de novembre a les 23:59h.

El proper 22 de novembre tindrà lloc al Teatre Municipal de Roses la XI Jornada d'Àrees Bàsiques de Salut de Girona, que porta per títol "Ara et toca a tu, ara ens toca a tots". Aquesta jornada és un punt de trobada bianual dels professionals que treballen per a l'atenció primària de la Regió Sanitària de Girona. Enguany l'organització recau a l'Equip d'Atenció Primària de Roses.

Aquesta vol ser una jornada oberta i inclusiva amb la finalitat de reflexionar sobre quina és l’aportació que cada professional de l’atenció primària realitza a nivell individual i col·lectiu en el dia a dia, per tal d’aconseguir visualitzar la innovació, els projectes i l’excel·lència del nostre treball en l’àmbit assistencial i el de recerca.

Es vol intercanviar i divulgar idees i experiències per avançar en la contribució com a col·lectiu en el progrés i sostenibilitat del sistema sanitari. Els treballs que s'exposaran giraran entorn d’algunes línies del Pla de Salut com la integració social sanitària i l’empoderament, tant del professional com de l’usuari. Per això es dona cabuda a tots els professionals sanitaris i no sanitaris que treballin en l’àmbit de l’atenció primària.

Podreu trobar tota la informació a la pàgina web de les jornades: www.jornadesabsgirona.cat

PRIMARIA
Dilluns, 15 Octubre 2018