XI Jornada d'Àrees Bàsiques de Salut de Girona, 22 de novembre al Teatre Municipal de Roses

S'amplia el termini de presentació de comunicacions a la XI Jornada d'Àrees Bàsiques de Girona fins el 4 de novembre a les 23:59h.

El proper 22 de novembre tindrà lloc al Teatre Municipal de Roses la XI Jornada d'Àrees Bàsiques de Salut de Girona, que porta per títol "Ara et toca a tu, ara ens toca a tots". Aquesta jornada és un punt de trobada bianual dels professionals que treballen per a l'atenció primària de la Regió Sanitària de Girona. Enguany l'organització recau a l'Equip d'Atenció Primària de Roses.

Aquesta vol ser una jornada oberta i inclusiva amb la finalitat de reflexionar sobre quina és l’aportació que cada professional de l’atenció primària realitza a nivell individual i col·lectiu en el dia a dia, per tal d’aconseguir visualitzar la innovació, els projectes i l’excel·lència del nostre treball en l’àmbit assistencial i el de recerca.

Es vol intercanviar i divulgar idees i experiències per avançar en la contribució com a col·lectiu en el progrés i sostenibilitat del sistema sanitari. Els treballs que s'exposaran giraran entorn d’algunes línies del Pla de Salut com la integració social sanitària i l’empoderament, tant del professional com de l’usuari. Per això es dona cabuda a tots els professionals sanitaris i no sanitaris que treballin en l’àmbit de l’atenció primària.

Podreu trobar tota la informació a la pàgina web de les jornades: www.jornadesabsgirona.cat

PRIMARIA
Dilluns, 15 Octubre 2018