Aquest any, la Marató també des del Trueta!

Imatge de La Marató

Diumenge se celebra la Marató de TV3 que aquest any va dedicada a la Covid19. A diferència d'altres edicions, enguany la Marató s'emetrà des de diferents seus, distribuïdes arreu del territori, des de les quals s'aniran presentant els diferents col·lectius implicats en la lluita contra la pandèmia i alguns dels testimonis, tant professionals com pacients. L'Hospital Trueta ha estat un de les seus escollides per la Marató, posant l'accent en la tasca dels professionals d'infermeria. També serem l'escenari d'una actuació de la Black Music Big Band.

Per això, diumenge està previst que es realitzin dues connexions en directe des de l'Hospital, on s'haurà muntat un set d'entrevistes i una tarima per a l'actuació musical. Al migdia, es projectarà una crida a a fer donatius, en la que les protagonistes seran les infermeres júniors del Trueta. També podrem seguir la visita de la Dolors Doménech al Mercat del Lleó i a l'estany de Banyoles, acompanyada per l'actor i presentador Quim Masferrer, ensenyant com s'ha de fer una bona higiene de mans. Posteriorment entrevistaran la directora d'infermeria del Trueta, la Pilar Solé i acabaran la connexió amb una actuació de la Black Music Big Band. Ja a la tarda, podrem seguir la segona connexió en directe, durant la qual escoltarem el testimoni d'un dels nostres pacients. Aquest testimoni i d'altres d'altres pacients que hem atès al Trueta, es podran seguir durant tota la Marató.

Entre demà i dissabte es farà tota la instal·lació, a l'exterior just davant l'hospital. A diferència d'altres edicions, no es preveu que hi hagi públic per tal de poder garantir les normes de seguretat de la Covid19.

Un moment del muntatge del set on es gravaran les connexions   Un moment del muntatge del set on es gravaran les connexions   Un moment del muntatge del set on es gravaran les connexions

La Dolors Doménech en un moment del rodatge al Mercat del Lleó   Gravant un dels vídeos de La Marató   Un moment del rodatge de la crida amb les infermeres júnior

HOSPITAL
Divendres, 18 Desembre 2020