Normativa d'accés i horaris d’acompanyament de l'Hospital Dr. Josep Trueta

L’objectiu de la normativa d’accessibilitat a l’Hospital Dr. Josep Trueta és evitar brots de Covid-19 interns i d’altres patologies infeccioses que posin en risc a pacients i professionals i minimitzar la circulació d’usuaris dins el centre.

 

Si us heu de visitar a consultes externes o fer cap prova diagnòstica o tractament

  • Porteu posada la mascareta quirúrgica. Aquesta és obligatòria.
  • Desinfecteu-vos les mans abans d'accedir a les consultes externes o gabinets.
  • Sigueu puntuals i mantingueu la distància de seguretat
  • No es permet cap acompanyant amb el pacient a la consulta. Excepcions: es permet 1 acompanyant amb el pacient a la consulta quan es tracti de persones amb targeta TSI Cuida'm, persones amb dificultats especials i menors.

 

Horari d’acompanyament a pacients ingressats i nombre de cuidadors permesos

L'Hospital amplia l'horari d’acompanyament a pacients ingressats a les 24 h/dia a la majoria d’unitats, però es manté la limitació a una sola persona cuidadora per pacient en la majoria dels casos, per evitar aglomeracions a l’Hospital i seguir atenent en un entorn segur.

Només podrà accedir un sol acompanyant per pacient i es recomana que sigui sempre la mateixa persona. No es permet l'entrada a menors. Els pacients Covid-19 no poden tenir acompanyament.

Respecte de pacients pediàtrics, limitem el nombre d’acompanyants a un màxim de dos. Els acompanyants han de ser els progenitors o tutors legals.

En el cas de maternitat, l'acompanyant ha de ser la parella o persona més propera a la partera.

Recordeu! l'ús de la mascareta és obligatori també dins l'habitació i cal fer desinfecció de mans abans d'entrar.

 

 

Urgències

En el cas d’adults no Covid, està permès un acompanyament al circuit de boxos, les 24 hores del dia, mentre que a la sala d'observació, poden haver-hi dos acompanyaments només durant l'horari de visita (de 10 h. a 12 h. i de 19 h. a 21 h.). En el cas dels pacients amb Covid, només està permès l'acompanyament en el cas que el pacient sigui menor d'edat o que disposi de la targeta Cuida'm.

A les urgències pediàtriques, els menors han d’anar acompanyats per un adult, preferiblement un dels progenitors o tutors legals.

 

Bloc quirúrgic

  • Només es permet un acompanyant fins l'admissió del pacient.
  • L'acompanyant deixarà el seu número de telèfon i marxarà de l'hospital fins que el nostre personal el truqui. 

 

Normativa d’horaris i acompanyaments aplicable a partir de l'1 de març de 2022 i fins a nou avís. 

Hospital